Altijd veilig en flexibel werken in de Cloud op basis van het all-inclusive principe?

services-1600x828

CLOUD OPLOSSINGEN

WoIP is dé IT Specialist voor het MKB. Wij zorgen ervoor dat jouw medewerkers overal en op elk device hun online werkplek veilig gebruiken. Wij Denken met je mee, zijn flexibel en schakelen snel.

Altijd Online

Als onderneming moet je tegenwoordig voor je klanten altijd online, veilig en flexibel zijn. Echter blijkt dit voor veel bedrijven binnen het MKB lastig. Veel organisaties hebben namelijk niet de middelen en/of het budget die grote organisaties wél hebben. Om te voldoen aan de behoeften van de klant, wenden steeds meer ondernemingen zich tot de Cloud.

Je kunt als ondernemer zelf aan de slag gaan, maar dit neemt veel tijd en budget in beslag. Daarnaast zijn er veel dure Cloud oplossingen op de markt die in het beste geval de helft van je problemen oplossen.

Alles-in-één oplossing

Met de online werkplek van WoIP zijn je medewerkers overal en altijd bereikbaar. Ze kunnen op ieder gewenst moment inloggen op de online werkplek en kunnen eenvoudig bij hun applicaties, e mail en vaste telefoonnummer(s). De online werkplek van WoIP is op ieder device te gebruiken. Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt om veilig en flexibel te werken op kantoor, thuis, onderweg of bij een klant.

Met de Cloud oplossingen van WoIP betaal je voor wat je gebruikt; een vast maandbedrag per gebruiker. Zo bespaar je op de aanschaf van dure hardware en de benodigde kennis van IT.

Waarom kiezen voor de Cloud Oplossing van WoIP

WoIP neemt de volledige zorg over beheer en updates uit handen. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken, waardoor applicaties 99,5% van de tijd beschikbaar zijn. De apparatuur van WoIP bevindt zich in beveiligde datacenters; wordt je bedrijfspand getroffen door calamiteiten zoals brand of inbraak dan lopen je systemen, documenten en administratie geen gevaar.

Onze datacenters staan in Nederland. Hier is bewust voor gekozen, want de datacenters vallen daarmee onder de Nederlandse wetgeving: wel een fijn idee.

people-working-in-office-P3DBYE3-784x729

Veelgestelde vragen met betrekking tot Cloud Computing

Cloud Computing maakt het mogelijk om overal bestanden, servers, applicaties, diensten en software te open en op te slaan op een online opslagruimte. Met de online werkplek kunnen medewerkers overal werken; thuis, op kantoor of een externe locatie.

Er zijn verschillende soorten Cloud oplossingen zoals Public Cloud, Private Cloud, Community Cloud en Hybrid Cloud. WoIP voorziet in de meeste vormen van Cloud Oplossingen. Het is maar net wat het best past bij je organisatie.

Sommige ondernemers zijn nog niet overtuigd van de veiligheid van het openen en opslaan van bestanden in de Cloud. Beschikbaarheid en betrouwbaarheid van het IT-systeem is van groot belang voor de continuïteit van elke organisatie. Daarom maakt WoIP gebruik van twee gescheiden systemen die elkaar spiegelen. Als is in systeem A wat misgaat, dan schakel je automatisch over naar systeem B. Zo kun je direct doorgaan waar je gebleven was en heb je altijd beschikking over een live back-up en nooit meer zorgen over firewall, virusscanners of spamfilters: de systemen zijn altijd up-to-date.Alle verbindingen naar de servers worden door WoIP beveiligd en worden centraal beheerd in een afgesloten ruimte. De datacenters van WoIP staan beide in Nederland. Dit betekent dat deze moeten voldoen aan de Nederlandse wetgeving: wel een fijn idee.
WoIP biedt oplossingen op maat voor grote- en kleine organisaties. Daarnaast bepaal je zelf de functies van de Online Werkplek. Dit is heel eenvoudig. Het basispakket bevat Office (Word, Excel en powerpoint), Hosted Exchange in combinatie met Outlook (Agenda, Taken en contacten), Internet Explorer en Adobe Reader. Dit basispakket kan eindeloos worden uitgebreid. Bijvoorbeeld met je eigen administratiepakket of andere maatsoftware.

De werkplek van medewerkers verandert door nieuwe technologie. Ze willen de mogelijkheid hebben om altijd en overal te kunnen werken met het apparaat naar keuze. Ze willen op verschillende plekken kunnen werken; ’s ochtends thuis de mail checken, onderweg een document nalezen, bij een klant nog wat voorbereiden en ’s avonds nog wat afmaken.
Hierbij biedt Cloud Computing dé oplossing. Met Cloudcomputing kun je overal (samen)werken en ben je niet meer gebonden aan één werkplek.

Voordelen van het nieuwe werken

Het Nieuwe Werken betekent slimmer, efficiënter en effectiever werken. Het biedt de werknemer de mogelijkheid om een betere balans te vinden tussen werk en privé. Medewerkers zijn hierdoor meer gemotiveerd en productief. Maar ook voor een ondernemer heeft Het Nieuwe Werken voordelen, zoals minder kosten aan gebouwen, verzekeringen en voorzieningen. Bovendien is Het Nieuwe Werken ook milieubewust: Medewerkers stappen minder vaak de auto in tijdens de spits, zo zijn er minder files, maar nog belangrijker: minder CO2-uitstoot.

De kennis van Cloud Computing binnen WoIP reikt terug tot 2001. Destijds stond de ontwikkeling nog in de kinderschoenen. Sindsdien is WoIP uitgegroeid tot een van de meest ervaren Cloud aanbieders voor het MKB.

WoIP Testen?

Vraag een gratis demo aan!

Kop koffie of thee drinken?

Maak een afspraak

LOGO-ECOSYSTEMS EUROPE
LOGO-KLM
Logo-DERCO
LOGO-OPTIBAND
LOGO-SOLITEE BV
LOGO-KRAMERKUIPER