Cloud oplossingen

ISDN stopt: Wat zijn de volgende opties?

ISDN

ISDN stopt: Wat zijn de opties?

Maak jij nog gebruik van bellen via een ISDN lijn? Dan heb je vanaf september 2019 een probleem, want ISDN stopt. KPN en andere aanbieders zijn namelijk begonnen met het uitfaseren van de ISDN lijnen. Stap daarom tijdig over naar een andere optie, zoals VoIP, om te voorkomen dat je niet bereikbaar bent voor je klanten.

Wat is ISDN?

Veel bedrijven gebruiken, of hebben in het verleden, een ISDN lijn gebruikt. Via deze weg wordt het mogelijk gemaakt om niet enkel 1 telefoonnummer, maar 4 telefoonnummers op 1 lijn te te gebruiken.

ISDN was vooral in de jaren ‘90 zeer populair omdat het bedrijven de mogelijkheid bood om tegelijkertijd te kunnen bellen en internetten via 1 lijn. Iets wat we ons tegenwoordig niet meer kunnen voorstellen. Echter is ISDN door de komst van breedband internet via ADSL en via de kabel overbodig geworden.

ISDN stopt: wat zijn de mogelijkheden?

Inmiddels is ISDN alweer verouderd en is ingehaald door VoIP (internet telefonie). VoIP is namelijk goedkoper en het systeem is flexibeler dan ISDN. Veel bedrijven zijn al overgestapt naar VoIP. Dit maakt ISDN voor andere bedrijven duurder omdat het het onderhoud bekostigd moet worden door steeds minder draagkracht. Mede daarom is besloten om ISDN uit te faseren vanaf 1 september 2019.

VoIP van WoIP

Maak je nog gebruik van een ISDN lijn, dan wordt het tijd om te zoeken naar alternatieven. Denk bijvoorbeeld aan VoIP van WoIP. Zeker wanneer je als bedrijf werkt met meerdere locaties of wanneer je medewerkers veelal thuiswerken of op locatie. Met VoIP van WoIP kun je oneindig veel verbindingen over 1 lijn trekken, zonder de kosten te verhogen. VoIP zorgt er namelijk voor dat de kosten worden verlaagt zonder dat je er in kwaliteit op achteruit gaat.

Overal en altijd bereikbaar

Klanten verwachten tegenwoordig dat je als bedrijf ten alle tijden de telefoon aanneemt. Voor veel bedrijven binnen het MKB is het lastig om te concurreren met de grote jongens die gehele klantenservices hebben ingericht. VoIP biedt de oplossing. Er zijn namelijk veel mogelijkheden die ervoor zorgen dat je als bedrijf net zo professioneel overkomt. Denk bijvoorbeeld aan het instellen van wachtrijen, voicemailberichten en het doorschakelen naar een telefooncentrale. Maar ook voor biedt VoIP de oplossing binnen de zorg.

Waarom de Online telefonie oplossing van WoIP?

Met VoIP van WoIP reist je vaste nummer overal mee naartoe, zonder dure doorschakelingen. Of je nu thuis werkt, op een andere vestiging of op zakenreis bent. Je VoIP account is overal via internet inzetbaar. Je computer, laptop, smartphone of iPad dient onderweg als telefoon, maar natuurlijk kun je ook overal je vaste VoIP toestel inpluggen.

De IT specialist van WoIP

Bij WoIP staat de klant voorop en staat er altijd een Cloud Specialist klaar om je te ondersteunen bij jouw IT uitdagingen. Bij ons IT bedrijf doen we er alles aan om te zorgen dat jouw online telefonie altijd bereikbaar is én functioneert. WoIP is kleinschalig en flexibel. Wij hebben de mogelijkheid om met je mee te denken en luisteren naar jouw behoefte in Online werken

Is jouw organisatie klaar om over te stappen naar VoIP?

WoIP biedt oplossingen voor elk formaat organisatie: groot of klein en zorgt voor een migratie zonder stress.

Daarnaast bedient WoIP op dit moment klanten binnen verschillende branches. De wensen kunnen daarom variëren. Of je er nu voor wilt zorgen dat medewerkers op elke locatie bereikbaar zijn, meerdere vestigingen met elkaar wilt verbinden of beter bereikbaar wilt zijn voor klanten: WoIP denkt graag met je mee! Elk probleem (of uitdaging) wordt serieus genomen en individueel behandeld. WoIP is kleinschalig en flexibel. Wij hebben de mogelijkheid om te luisteren naar jouw behoefte.

lees meer over ICT

Misverstanden over Cloud
IT News

9 misverstanden over Cloud Computing

Overstappen naar de Cloud is nog niet voor elk bedrijf een logische keuze. Het idee dat bestanden opgeslagen worden op het internet lijkt hen niet

Wil je ook werken in de Cloud?

Neem gerust contact op

WoIP online werkplekken
Meer info over onze diensten?
Wij komen graag met je in contact!