Alle oude en vertrouwde applicaties veilig overzetten naar de Cloud?

legacy-cloud

Legacy Cloud

WoIP is dé specialist in het overzetten van oude applicaties naar de Cloud. Wij zorgen ervoor dat jouw oude vertrouwde applicaties veilig worden overgezet zodat jij zorgeloos je werkzaamheden kan voortzetten. Dit doen we in samenwerking met Legacy Cloud. Wil je meer informatie over de Legacy Cloud en wat wij daarin voor je kunnen betekenen? We verwijzen je graag door naar Legacy Cloud.

De Legacy Cloud van WoIP

Veel ondernemers denken dat hun applicaties niet in de cloud kunnen worden geplaatst. Maar bij WoIP gaan we die uitdaging graag aan! WoIP is gespecialiseerd in het overzetten van zowel nieuwe als oude applicaties in de Cloud. Denk aan de applicaties zoals o.a. DOS, Exact, Windows 3.1, Word Perfect Windows 95.

 

Bij WoIP staat de klant voorop en staat er altijd een Legacy Cloud Specialist klaar om je te ondersteunen bij jouw IT uitdagingen. Bij WoIP doen we er alles aan om te zorgen dat jouw verouderde applicaties veilig en snel overgezet worden naar de Cloud, altijd bereikbaar zijn én functioneren. ICT is maatwerk. Elk probleem (of uitdaging) wordt serieus genomen en individueel behandeld. WoIP is kleinschalig en flexibel. Wij hebben de mogelijkheid om met je mee te denken en luisteren naar jouw behoefte.

Waarom kiezen voor de Legacy Cloud van WoIP?

Veel IT bedrijven gaan die uitdaging liever niet aan. Maar WoIP heeft zich dusdanig gespecialiseerd dat ook de verouderde software zonder zorgen naar de Cloud overgezet kan worden. Zo blijft jouw bedrijf up and running en bespaar je op latere kosten wanneer de Legacy applicaties echt niet meer kunnen.

 

En, wanneer je applicaties eenmaal veilig in de Cloud staan, helpen we je graag verder met het hosten van je applicaties in de Cloud. Met de Cloud oplossingen van WoIP betaal je voor wat je gebruikt; een vast maandbedrag per gebruiker. Zo bespaar je op de aanschaf van dure hardware en de benodigde kennis van IT.

Wat is Legacy software?

Legacy Software is software die gebaseerd is op inmiddels achterhaalde techniek. Deze software wordt nog steeds gebruikt omdat het nog voldoet en functioneert met kleine updates.

Waarom Legacy software overzetten naar de Cloud

Legacy software functioneert vaak nog naar behoeven, maar toch worden ze ouder. Zoals bij veel apparaten en machines gaat er wel eens wat stuk, waardoor je downtime krijgt. En wanneer er dan iets stuk gaat wordt het met het jaar lastiger om vervangende hardware te krijgen.  

Daarnaast zijn veel bedrijven die destijds de software geleverd hebben niet meer in bedrijf of doorgegaan met innoveren. De mensen die precies weten hoe de software en hardware in elkaar zit zijn op een hand te tellen. Om nog maar niet te spreken over de oude machines die veel energie en plek innemen. Daar wil je liever vanaf. Legacy Cloud biedt de oplossing.

legacy-intro

Veelgestelde vragen met betrekking tot Legacy Cloud

Sommige ondernemers zijn nog niet overtuigd van de veiligheid van het openen en opslaan van bestanden in de Cloud. Beschikbaarheid en betrouwbaarheid van het IT-systeem is van groot belang voor de continuïteit van elke organisatie. Daarom maakt WoIP gebruik van twee gescheiden systemen die elkaar spiegelen. Als is in systeem A wat misgaat, dan schakel je automatisch over naar systeem B. Zo kun je direct doorgaan waar je gebleven was en heb je altijd beschikking over een live back-up en nooit meer zorgen over firewall, virusscanners of spamfilters: de systemen zijn altijd up-to-date.

Alle verbindingen naar de servers worden door WoIP beveiligd en worden centraal beheerd in een afgesloten ruimte. De datacenters van WoIP staan beide in Nederland. Dit betekent dat deze moeten voldoen aan de Nederlandse wetgeving: wel een fijn idee.

WoIP biedt oplossingen op maat voor grote- en kleine organisaties. Daarnaast bepaal je zelf de functies van de Online Werkplek. Dit is heel eenvoudig. Het basispakket bevat Office (Word, Excel en powerpoint), Hosted Exchange in combinatie met Outlook (Agenda, Taken en contacten), Internet Explorer en Adobe Reader. Dit basispakket kan eindeloos worden uitgebreid. Bijvoorbeeld met je eigen administratiepakket of andere maatsoftware.

De werkplek van medewerkers verandert door nieuwe technologie. Ze willen de mogelijkheid hebben om altijd en overal te kunnen werken met het apparaat naar keuze. Ze willen op verschillende plekken kunnen werken; ’s ochtends thuis de mail checken, onderweg een document nalezen, bij een klant nog wat voorbereiden en ’s avonds nog wat afmaken.

Hierbij biedt Cloud Computing dé oplossing. Met Cloudcomputing kun je overal (samen)werken en ben je niet meer gebonden aan één werkplek.

Het Nieuwe Werken betekent slimmer, efficiënter en effectiever werken. Het biedt de werknemer de mogelijkheid om een betere balans te vinden tussen werk en privé. Medewerkers zijn hierdoor meer gemotiveerd en productief. Maar ook voor een ondernemer heeft Het Nieuwe Werken voordelen, zoals minder kosten aan gebouwen, verzekeringen en voorzieningen. Bovendien is Het Nieuwe Werken ook milieubewust: Medewerkers stappen minder vaak de auto in tijdens de spits, zo zijn er minder files, maar nog belangrijker: minder CO2-uitstoot.

De kennis van Cloud Computing binnen WoIP reikt terug tot 2001. Destijds stond de ontwikkeling nog in de kinderschoenen. Sindsdien is WoIP uitgegroeid tot een van de meest ervaren Cloud aanbieders voor het MKB.

WoIP Testen?

Vraag een gratis demo aan!

Kop koffie of thee drinken?

Maak een afspraak

LOGO-ECOSYSTEMS EUROPE
LOGO-KLM
Logo-DERCO
LOGO-OPTIBAND
LOGO-SOLITEE BV
LOGO-KRAMERKUIPER