Cloud oplossingen

Microsoft Office 365

[seopress_breadcrumbs]

Werken met Windows Virtual Desktop en werken met het meest populaire Office pakket: Office 365? Werk met Gevirtualiseerde bureaubladen en apps en schaal eenvoudig op- en af in Azure. 

WoIP is dé IT Specialist voor het MKB die ervoor zorgt dat jouw organisatie zorgeloos overstapt naar Office 365. Wij zorgen ervoor dat jouw medewerkers overal en op elk device hun online werkplek veilig gebruiken. Wij Denken met je mee, zijn flexibel en schakelen snel.

Office 365

Microsoft 365 online

Met Office 365 van Microsoft heb je alle gegevens altijd bij de hand in de Cloud. Zo kunnen alle medewerkers veilig en altijd hun bestanden benaderen en samenwerken. Bij WoIP kun je eenvoudig een complete werkplek regelen met Windows Virtual Desktop en Office 365. 

Voordelen van Office 365

Geen zorgen meer over Office updates

Met Office 365 van Microsoft heb je geen zorgen meer over updates. Zodra er een nieuwe versie beschikbaar is wordt deze automatisch geupdate. 

Office 365 op elk device

Office 365 kan gebruikt worden op ieder apparaat: Desktop, smartphone en tablet. 

Microsoft Office apps

Office 365 apps

Outlook, OneDrive, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, SharePoint, Microsoft Teams, Yammer, en meer.

Veelgestelde vragen met betrekking tot Office 365

Office 365 is een online variant van je huidige werkplek. Al je bestanden en Office applicaties reizen altijd met je mee en zijn te benaderen met 1 wachtwoord. 

 

Sommige ondernemers zijn nog niet overtuigd van de veiligheid van het openen en opslaan van bestanden in de Cloud. Beschikbaarheid en betrouwbaarheid van het IT-systeem is van groot belang voor de continuïteit van elke organisatie. Daarom maakt WoIP gebruik van twee gescheiden systemen die elkaar spiegelen. Als is in systeem A wat misgaat, dan schakel je automatisch over naar systeem B. Zo kun je direct doorgaan waar je gebleven was en heb je altijd beschikking over een live back-up en nooit meer zorgen over firewall, virusscanners of spamfilters: de systemen zijn altijd up-to-date. Alle verbindingen naar de servers worden door WoIP beveiligd en worden centraal beheerd in een afgesloten ruimte. De datacenters van WoIP staan beide in Nederland. Dit betekent dat deze moeten voldoen aan de Nederlandse wetgeving: wel een fijn idee.

WoIP biedt oplossingen op maat voor grote- en kleine organisaties. Daarnaast bepaal je zelf de functies van de Online Werkplek. Dit is heel eenvoudig. Het basispakket bevat Office (Word, Excel en powerpoint), Hosted Exchange in combinatie met Outlook (Agenda, Taken en contacten), Internet Explorer en Adobe Reader. Dit basispakket kan eindeloos worden uitgebreid. Bijvoorbeeld met je eigen administratiepakket of andere maatsoftware.

De kennis van Cloud Computing binnen WoIP reikt terug tot 2001. Destijds stond de ontwikkeling nog in de kinderschoenen. Sindsdien is WoIP uitgegroeid tot een van de meest ervaren Cloud aanbieders voor het MKB.

De Cloud Specialist van WoIP

Bij WoIP staat de klant voorop en staat er altijd een Cloud Specialist klaar om je te ondersteunen bij jouw IT uitdagingen. Bij WoIP doen we er alles aan om te zorgen dat jouw online werkplekken altijd bereikbaar zijn én functioneren. ICT is maatwerk. Elk probleem (of uitdaging) wordt serieus genomen en individueel behandeld. WoIP is daarnaast kleinschalig en flexibel. Wij hebben de mogelijkheid om met je mee te denken en luisteren naar jouw behoefte.

Wil je ons team leren kennen?

Meer info over onze diensten?
Wij komen graag met je in contact!