Cloud oplossingen

WoIP is dé Cloud specialist

voor het MKB⁺ die met je meedenkt.​

Bij WoIP staat service hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk dat de bedrijfsapplicaties en software van je onderneming veilig en altijd benaderbaar zijn. Bij WoIP zijn we van mening dat IT maatwerk is. We inventariseren daarom eerst de huidige staat van de IT en bepalen de vervolg stappen. We zien het als onze missie om jouw applicaties en software zonder zorgen te migreren en te beheren in de cloud. 
[seopress_breadcrumbs]

Zorgeloze ICT sinds 2001

WoIP werkt met een gepassioneerd en gespecialiseerd team dat 24/7 zorg draagt voor de Cloud Oplossingen voor jouw online werkplekken

Wat kan je verwachten bij WoIP?

Twee datacenters in Nederland

Zo blijven je bestanden, apps en sessies altijd werken. En omdat de datacenters in Nederland staan vallen ze onder de Nederlandse wetgeving: wel een fijn idee!

Top security

Bij WoIP begrijpen we dat jouw bestanden en cloud systemen veilig moeten zijn. Daarom staan onze servers in een beveiligde datacenter.

Top service

De IT specialisten van WoIP zorgen ervoor dat alles geregeld wordt voor een Cloud oplossing die bij jouw organisatie past. De klantenservice staat 24/7 gereed voor advies, vragen en problemen.

Ons team aan expert

corjan
Corjan de Lange

DGA

Tuan Truong
Tuan Truong
Service & support
Team WoIP
Tom Koers
Sales, service & support
Danae Boon

Service & support

Raphael Janssen
Raphael Janssen
WoIP team
Peter van Dam
Service & support
S.P. Raskeyn

Co-owner

ICT bedrijf

IT bedrijf in Alkmaar

Meer info over onze diensten?
Wij komen graag met je in contact!