Cloud oplossingen

VoIP Oplossingen

Wilt uw organisatie ook via Voip bellen? De voip oplossing van WoIP is geschikt voor elke organisatie. WoIP zorgt ervoor dat jouw medewerkers overal en op elk device telefonisch bereikbaar zijn op vaste nummers.

Zakelijk telefonie

Meer informatie over onze zakelijke voip of Cloud oplossingen? Neem gerust vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.
VoIP Alkmaar

Alles-in-één zakelijke voip telefonie​

Met VoIP telefonie van WoIP betaal je voor wat je gebruikt; een vast maandbedrag per gebruiker. Zo bespaar je op de aanschaf van dure hardware en de benodigde kennis van IT.

Zakelijk Voip bellen

Wil je dat medewerkers altijd bereikbaar zijn voor een vast laag bedrag per maand? Kies voor zakelijke telefonie met VoIP oplossingen van WoIP. Met VoIP van WoIP gaan zakelijke telefoongesprekken zo veel mogelijk via het internet. Dat betekent gratis bellen of bellen tegen zeer gunstige tarieven. ​

Zakelijke telefonie van WoIP

Met de VoIP telefoon van WoIP reist je vaste nummer overal mee naartoe, zonder dure doorschakelingen. Of je nu thuis werkt, op een andere vestiging of op zakenreis bent. Je VoIP account is overal via internet inzetbaar. Je computer, laptop, smartphone of iPad dient onderweg als zakelijke telefoon, maar natuurlijk kun je ook overal je vaste VoIP toestel inpluggen.

Veelgestelde vragen met betrekking tot VoIP

Cloud Computing maakt het mogelijk om overal bestanden, servers, applicaties, diensten en software te open en op te slaan op een online opslagruimte. Met de online werkplek kunnen medewerkers overal werken; thuis, op kantoor of een externe locatie. Er zijn verschillende soorten Cloud oplossingen zoals Public Cloud, Private Cloud, Community Cloud en Hybrid Cloud. WoIP voorziet in de meeste vormen van Cloud Oplossingen. Het is maar net wat het best past bij je organisatie.
Sommige ondernemers zijn nog niet overtuigd van de veiligheid van het openen en opslaan van bestanden in de Cloud. Beschikbaarheid en betrouwbaarheid van het IT-systeem is van groot belang voor de continuïteit van elke organisatie. Daarom maakt WoIP gebruik van twee gescheiden systemen die elkaar spiegelen. Als is in systeem A wat misgaat, dan schakel je automatisch over naar systeem B. Zo kun je direct doorgaan waar je gebleven was en heb je altijd beschikking over een live back-up en nooit meer zorgen over firewall, virusscanners of spamfilters: de systemen zijn altijd up-to-date. Alle verbindingen naar de servers worden door WoIP beveiligd en worden centraal beheerd in een afgesloten ruimte. De datacenters van WoIP staan beide in Nederland. Dit betekent dat deze moeten voldoen aan de Nederlandse wetgeving: wel een fijn idee.

WoIP biedt oplossingen op maat voor grote- en kleine organisaties. Daarnaast bepaal je zelf de functies van de Online Werkplek. Dit is heel eenvoudig. Het basispakket bevat Office (Word, Excel en powerpoint), Hosted Exchange in combinatie met Outlook (Agenda, Taken en contacten), Internet Explorer en Adobe Reader. Dit basispakket kan eindeloos worden uitgebreid. Bijvoorbeeld met je eigen administratiepakket of andere maatsoftware.

De kennis van Cloud Computing binnen WoIP reikt terug tot 2001. Destijds stond de ontwikkeling nog in de kinderschoenen. Sindsdien is WoIP uitgegroeid tot een van de meest ervaren Cloud aanbieders voor het MKB.
Meer info over onze diensten?
Wij komen graag met je in contact!