Altijd en overal bereikbaar met VoIP oplossingen van WoIP

voip

VOIP OPLOSSINGEN

Wil je wel dat medewerkers altijd telefonisch bereikbaar zijn, maar heb je niet de mensen en middelen?

Bestaat je bedrijf bijvoorbeeld uit meerdere vestigingen of werken je medewerkers vaak thuis of op locatie? Dan kunnen de telefoon kosten hoog oplopen. Daarnaast verwachten klanten dat je altijd telefonisch bereikbaar bent. Maar niet elk bedrijf binnen het MKB heeft de middelen en/of budget om hier een aparte klantenservice voor in te richten die grote bedrijven wel hebben.

Altijd bereikbaar met de VoIP oplossingen van WoIP

Wil je dat medewerkers altijd bereikbaar zijn voor een vast laag bedrag per maand? Kies voor de VoIP oplossingen van WoIP. Met VoIP van WoIP gaan telefoongesprekken zo veel mogelijk via het internet. Dat betekent gratis bellen of bellen tegen zeer gunstige tarieven.

Waarom kiezen voor de Online Telefonie Oplossing van WoIP

Met VoIP van WoIP reist je vaste nummer overal mee naartoe, zonder dure doorschakelingen. Of je nu thuis werkt, op een andere vestiging of op zakenreis bent. Je VoIP account is overal via internet inzetbaar. Je computer, laptop, smartphone of iPad dient onderweg als telefoon, maar natuurlijk kun je ook overal je vaste VoIP toestel inpluggen.

Met de Online telefonie van WoIP kun je:

  • Gratis bellen met collega’s, in binnen- en buitenland;
  • Een lokaal nummer in het buitenland waarmee lokale klanten je kunnen bellen op een telefoonnummer in eigen land;
  • Medewerkers kunnen direct naar elkaar doorverbinden en zijn onderling bereikbaar via doorkiesnummers;
  • De ‘Busy Lamp Field’ laat zien of een collega in gesprek is;
  • Met de ‘Directed Call Pick-up’ kun je op afstand de telefoon van je collega opnemen;
  • Je kunt eenvoudig één centrale telefonische ingang maken voor al je vestigingen;
  • Mogelijkheid tot doorschakeling en/of voicemail.
voip-oplossingen

Veelgestelde vragen met betrekking tot VoIP telefonie

VoIP staat voor Voice over Internet Protocol. Bij VoIP wordt het internet of een ander IP-netwerk gebruikt om gesprekken te verbinden. Het wordt daarom ook wel internet telefonie genoemd.

Bellen via internet is goedkoper dan bellen via traditionele telefonie zoals ISDN.

tip: Mocht je nog telefoneren via ISDN, hou er dan rekening mee dat KPN ISDN aan het uitfaseren is. Vanaf 1 september 2019 is de ISDN lijn niet meer bereikbaar.

Er kan nagenoeg een onbeperkt aantal gesprekken tegelijk gevoerd worden over één netwerkverbinding.

Er zijn ondernemers die zich zorgen maken over het bellen in de cloud omdat er een kans bestaat dat het internet er tijdelijk uit ligt; want dan ben je niet meer bereikbaar en dat is onhandig. Maar als de telefoon geen internetverbinding heeft, kunnen telefoongesprekken eenvoudig worden doorgeschakeld naar een mobiele telefoon. Zo mis je nooit een (belangrijk) telefoongesprek.
WoIP biedt oplossingen op maat voor grote- en kleine organisaties. Daarnaast bepaal je zelf de functies van Online Telefonie. Dit kan heel simpel zijn of juist met meer functionaliteiten.

De werkplek van medewerkers verandert door nieuwe technologie. Ze willen de mogelijkheid hebben om altijd en overal te kunnen werken met het apparaat naar keuze. Ze willen op verschillende plekken kunnen werken; ’s ochtends thuis de mail checken, onderweg een document nalezen, bij een klant nog wat voorbereiden en ’s avonds nog wat afmaken.
Hierbij biedt Cloud Computing dé oplossing. Met Cloudcomputing kun je overal (samen)werken en ben je niet meer gebonden aan één werkplek.

Voordelen van het nieuwe werken

Het Nieuwe Werken betekent slimmer, efficiënter en effectiever werken. Het biedt de werknemer de mogelijkheid om een betere balans te vinden tussen werk en privé. Medewerkers zijn hierdoor meer gemotiveerd en productief. Maar ook voor een ondernemer heeft Het Nieuwe Werken voordelen, zoals minder kosten aan gebouwen, verzekeringen en voorzieningen. Bovendien is Het Nieuwe Werken ook milieubewust: Medewerkers stappen minder vaak de auto in tijdens de spits, zo zijn er minder files, maar nog belangrijker: minder CO2-uitstoot.

WoIP Testen?

Vraag een gratis demo aan!

Kop koffie of thee drinken?

Maak een afspraak

LOGO-ECOSYSTEMS EUROPE
LOGO-KLM
Logo-DERCO
LOGO-OPTIBAND
LOGO-SOLITEE BV
LOGO-KRAMERKUIPER