Cloud oplossingen

Windows Virtual Desktop

[seopress_breadcrumbs]

Werken met Windows Virtual Desktop? Werk met Gevirtualiseerde bureaubladen en apps en schaal eenvoudig op- en af in Azure. 

WoIP is dé IT Specialist voor het MKB die ervoor zorgt dat jouw organisatie zorgeloos overstapt op Windows Virtual Desktop. Wij zorgen ervoor dat jouw medewerkers overal en op elk device hun Windows Virtual Desktop veilig gebruiken. Wij Denken met je mee, zijn flexibel en schakelen snel.

Windows Virtual Desktop

Volledig AVG GDPR compliant

Azure logo
GDPR compliance

Windows Virtual Desktop op Azure

Windows Virtual Desktop is een zeer uitgebreide cloudservice die het mogelijk maakt om bureabladen en apps te virtualiseren. Met Windows Virtual Desktop kun je snel en eenvoudig in Azure op- en af te schalen. Ideaal voor bedrijven die kampen met piek momenten. Omdat je werkt in de Windows Virtual Desktop van Microsoft profiteer je van de beveiligings- en nalevingsfuncties van Azure.

Voordelen Windows Virtual Desktop

Beste Microsoft ervaring

Ervaar de beste Windows 10 ervaring voor virtuele Desktops. Maak meerdere gebruikers tegelijk aan en ervaar de beste Office 365 ervaring met een naadloze aansluiting en optimale performance. 

Flexibel en schaalbaar

Wil je een volledige desktopervaring of alleen afzonderlijke apps virtualiseren? Met Windows Virtual Desktop van Microsoft schaal je eenvoudig op- en af. Dit resulteert in een unieke gebruikserservaring. 

Kosten besparend

Door de Windows Virtual Desktop zijn grote investeringen in nieuwe hardware niet nodig. Je betaalt een maandelijks bedrag voor het geen dat je gebruikt. 

Windows 7 beveiligingsupdates

Organisaties die nog werken met Windows 7 hebben in 2020 een probleem. Microsoft stopt de ondersteuning van Windows 7. Wanneer je de overstap maakt naar Windows Virtual Desktop ontvang je tot januari 2023 gratis beveiligingsupdates als overstapservice. 

Voordelen Windows Virtual Desktop

Op de Windows Virtual Desktop krijgen gebruikers een volledige Windows 10 desktop ervaring. Hierbij kunnen Gebruikers een goede ondersteuning van Office 365 verwachten, hebben ze Microsoft Edge broweser ondersteuning en kan er gebruik gemaakt worden van de Microsoft App Store. 

Windows Virtual Desktop is in eerste instantie volledig getest door een aantal bedrijven. Het is daarom een zeer gebruiksvriendelijke omgeving om in te werken. Wil je overstappen op Windows Virtual Desktop? Wij helpen je graag verder!

 

Veelgestelde vragen met betrekking tot Windows Virtual Desktop

Cloud Computing maakt het mogelijk om overal bestanden, servers, applicaties, diensten en software te open en op te slaan op een online opslagruimte. Met de online werkplek kunnen medewerkers overal werken; thuis, op kantoor of een externe locatie. Er zijn verschillende soorten Cloud oplossingen zoals Public Cloud, Private Cloud, Community Cloud en Hybrid Cloud. WoIP voorziet in de meeste vormen van Cloud Oplossingen. Het is maar net wat het best past bij je organisatie.
Sommige ondernemers zijn nog niet overtuigd van de veiligheid van het openen en opslaan van bestanden in de Cloud. Beschikbaarheid en betrouwbaarheid van het IT-systeem is van groot belang voor de continuïteit van elke organisatie. Daarom maakt WoIP gebruik van twee gescheiden systemen die elkaar spiegelen. Als is in systeem A wat misgaat, dan schakel je automatisch over naar systeem B. Zo kun je direct doorgaan waar je gebleven was en heb je altijd beschikking over een live back-up en nooit meer zorgen over firewall, virusscanners of spamfilters: de systemen zijn altijd up-to-date. Alle verbindingen naar de servers worden door WoIP beveiligd en worden centraal beheerd in een afgesloten ruimte. De datacenters van WoIP staan beide in Nederland. Dit betekent dat deze moeten voldoen aan de Nederlandse wetgeving: wel een fijn idee.

WoIP biedt oplossingen op maat voor grote- en kleine organisaties. Daarnaast bepaal je zelf de functies van de Online Werkplek. Dit is heel eenvoudig. Het basispakket bevat Office (Word, Excel en powerpoint), Hosted Exchange in combinatie met Outlook (Agenda, Taken en contacten), Internet Explorer en Adobe Reader. Dit basispakket kan eindeloos worden uitgebreid. Bijvoorbeeld met je eigen administratiepakket of andere maatsoftware.

De kennis van Cloud Computing binnen WoIP reikt terug tot 2001. Destijds stond de ontwikkeling nog in de kinderschoenen. Sindsdien is WoIP uitgegroeid tot een van de meest ervaren Cloud aanbieders voor het MKB.

De Cloud Specialist van WoIP

Bij WoIP staat de klant voorop en staat er altijd een Cloud Specialist klaar om je te ondersteunen bij jouw IT uitdagingen. Bij WoIP doen we er alles aan om te zorgen dat jouw online werkplekken altijd bereikbaar zijn én functioneren. ICT is maatwerk. Elk probleem (of uitdaging) wordt serieus genomen en individueel behandeld. WoIP is daarnaast kleinschalig en flexibel. Wij hebben de mogelijkheid om met je mee te denken en luisteren naar jouw behoefte.

Wil je ons team leren kennen?

Meer info over onze diensten?
Wij komen graag met je in contact!