Cloud oplossingen

WoIP: Trotse sponsor

Bij WoIP zijn we een groot fan van sport en lokale topsporters. Mede daarom is WoIP hoofdsponsor van verschillende sportverenigingen en teams. WoIP is onder andere een van de hoofdsponsoren van de voetbalclub Purmersteijn. Daarnaast supporten we ook graag fietsers om mee te kunnen doen aan o.a. de Megavalanche. 

Andere inspirerende sporters die we als organisatie graag mochten sponsoren zijn: Martijn Meijer (Iron Man Maastricht 2018), Talens Racing (zijspan racing) en Miroracing Motor racing.

 

 

Sponsering WoIP
Purmersteijn WoIP

Purmersteijn 

Hoofdklasse Zondag 1

WoIP is met trots 1 van de hoofdsponsors van het voetbalteam Purmesteijn. Samen met  o.a. Groenhart, IJbouw BV., Finish Profiles en TechProf staan we trots langs de zijlijn. 

Trainingskamp Valencia 2019

Ook dit jaar zorgen alle sponsoren ervoor dat tijdens de koude wintermaanden Purmersteijn lekker kan door trainen in een warm land. Dit jaar heeft het team getraind in Valencia. 

Met dank aan Jose Mol voor de foto 

Team WoIP 

Team WoIP wordt ieder jaar gesponsord door WoIP om o.a. mee te kunnen doen aan de Megavalanche. WoIP sponsort het team op basis van de opbrengsten van het YouTube kanaal. Op het YouTube kanaal worden video’s geplaatst van de sporters in actie. 

Megavalanche  race 2019

De Megavalanche Alpe d’Huez is een van de meest bekende en niet te missen DH-marathonwedstrijden. Sinds 1995 trekken duizenden renners elk jaar het vertrek van de beroemde “Pic Blanc”; in alle weersomstandigheden! De massastart op 3330 meter hoogte op de gletsjer en zijn finishlijn in Allemont, 2600 meter naar beneden, maakt deze DH Marathon de langste en meest gekke race ter wereld!

Races WoIP

Talens Sidecar Racing 2018

Talens sidecar Racing is in het seizoen 2018 vaste deelnemer van het IDM (/ONK) kampioenschap, zie voor meer informatie: Talens Racing

 

Miro Racing 2017

Vanaf seizoen 2014 doen we mee met de OW-cup (Sportcup 1000). In seizoen 2015 hebben wij  zelfs één keer een podiumplaats weten te scoren, tevens hebben wij meerdere keren in de subtop meegereden. Op dit moment rijden we in de Supercup 1000.

WoIP motor
Meer info over onze diensten?
Wij komen graag met je in contact!