Cloud oplossingen

Zorg en ICT

[seopress_breadcrumbs]

ICT in de zorg wordt steeds belangrijker en dient op een juiste manier ingericht te worden. Zeker wanneer het de bereikbaarheid betreft. Zorginstellingen dienen altijd bereikbaar te zijn voor patienten. WoIP heeft ruimte ervaring met ICT en zorg. We weten exact waar zorginstellingen op ICT gebied behoeften aan hebben. 

Meer informatie over ICT in de zorg? Neem gerust vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

VoIP voor de zorg

Alles-in-één ICT in de zorg

Met de VoIP oplossingen van WoIP betaal je voor wat je gebruikt; een vast maandbedrag per gebruiker. Zo bespaar je op de aanschaf van dure hardware en de benodigde kennis van IT.

Benieuwd naar de kosten voor VoIP in de zorg?

Wij zijn de Cloud specialist voor IT binnen de zorg. We komen graag bij je inventariseren welke mogelijkheden de Cloud voor jouw zorg instelling te bieden heeft. 

ICT in de zorg

ISDN stopt

Maak jij nog gebruik van bellen via een ISDN lijn? Dan heb je vanaf september 2019 een probleem, want ISDN stopt. KPN en andere aanbieders zijn namelijk begonnen met het uitfaseren van de ISDN lijnen. Stap daarom tijdig over naar een andere optie om te voorkomen dat je niet meer bereikbaar bent voor je klanten.

ICT zorg

Inmiddels is ISDN alweer verouderd en is ingehaald door VoIP (internet telefonie). VoIP is namelijk goedkoper en het systeem is flexibeler dan ISDN. Veel bedrijven zijn al overgestapt naar VoIP. Dit maakt ISDN voor andere bedrijven duurder omdat het het onderhoud bekostigd moet worden door steeds minder draagkracht. Mede daarom is besloten om ISDN uit te faseren vanaf 1 september 2019.

VoIP van WoIP​

Maak je nog gebruik van een ISDN lijn, dan wordt het tijd om te zoeken naar alternatieven. Denk bijvoorbeeld aan VoIP van WoIP. Zeker wanneer je als bedrijf werkt met meerdere locaties of wanneer je medewerkers veelal thuiswerken of op locatie. Met VoIP van WoIP kun je oneindig veel verbindingen over 1 lijn trekken, zonder de kosten te verhogen. VoIP zorgt er namelijk voor dat de kosten worden verlaagt zonder dat je er in kwaliteit op achteruit gaat.

Waarom kiezen voor de Online telefonie oplossing van WoIP?

Met VoIP van WoIP reist je vaste nummer overal mee naartoe, zonder dure doorschakelingen. Of je nu thuis werkt, op een andere vestiging of op zakenreis bent. Je VoIP account is overal via internet inzetbaar. Je computer, laptop, smartphone of iPad dient onderweg als telefoon, maar natuurlijk kun je ook overal je vaste VoIP toestel inpluggen.

ICT zorg specialisten

Bij WoIP staat de klant voorop en staat er altijd een VoIP Specialist klaar om je te ondersteunen bij jouw uitdagingen met ICT in de zorg. Bij WoIP doen we er alles aan om te zorgen dat jouw online telefonie altijd bereikbaar is én functioneert. WoIP is kleinschalig en flexibel. Wij hebben de mogelijkheid om met je mee te denken en luisteren naar jouw behoefte.

Wil je ons team leren kennen?

Veelgestelde vragen met betrekking tot ICT in de zorg

Cloud Computing maakt het mogelijk om overal bestanden, servers, applicaties, diensten en software te open en op te slaan op een online opslagruimte. Met de online werkplek kunnen medewerkers overal werken; thuis, op kantoor of een externe locatie. Er zijn verschillende soorten Cloud oplossingen zoals Public Cloud, Private Cloud, Community Cloud en Hybrid Cloud. WoIP voorziet in de meeste vormen van Cloud Oplossingen. Het is maar net wat het best past bij je organisatie.
Sommige ondernemers zijn nog niet overtuigd van de veiligheid van het openen en opslaan van bestanden in de Cloud. Beschikbaarheid en betrouwbaarheid van het IT-systeem is van groot belang voor de continuïteit van elke organisatie. Daarom maakt WoIP gebruik van twee gescheiden systemen die elkaar spiegelen. Als is in systeem A wat misgaat, dan schakel je automatisch over naar systeem B. Zo kun je direct doorgaan waar je gebleven was en heb je altijd beschikking over een live back-up en nooit meer zorgen over firewall, virusscanners of spamfilters: de systemen zijn altijd up-to-date. Alle verbindingen naar de servers worden door WoIP beveiligd en worden centraal beheerd in een afgesloten ruimte. De datacenters van WoIP staan beide in Nederland. Dit betekent dat deze moeten voldoen aan de Nederlandse wetgeving: wel een fijn idee.

WoIP biedt oplossingen op maat voor grote- en kleine organisaties. Daarnaast bepaal je zelf de functies van de Online Werkplek. Dit is heel eenvoudig. Het basispakket bevat Office (Word, Excel en powerpoint), Hosted Exchange in combinatie met Outlook (Agenda, Taken en contacten), Internet Explorer en Adobe Reader. Dit basispakket kan eindeloos worden uitgebreid. Bijvoorbeeld met je eigen administratiepakket of andere maatsoftware.

De kennis van Cloud Computing binnen WoIP reikt terug tot 2001. Destijds stond de ontwikkeling nog in de kinderschoenen. Sindsdien is WoIP uitgegroeid tot een van de meest ervaren Cloud aanbieders voor het MKB.
Meer info over onze diensten?
Wij komen graag met je in contact!