Cloud oplossingen

Cloud specialist

[seopress_breadcrumbs]

WoIP is dé Cloud Specialist  voor het MKB. Wij zorgen ervoor dat jouw medewerkers overal en op elk device hun online werkplek veilig gebruiken. Wij Denken met je mee, zijn flexibel en schakelen snel.

Meer informatie over onze Cloud oplossing voor het MKB? Neem gerust vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

IT bedrijf

De Cloud specialist met een alles-in-één Cloud oplosing

Naast het zelf in beheer nemen van de ICT zijn er ook veel dure Cloud oplossingen op de markt die in het beste geval de helft van je problemen oplossen. Kies daarom voor een Cloud specialist  met een alles-in-één Cloud oplosing. WoIP biedt een hoogwaardige alles-in-één cloud oplossing die ervoor zorgt dat jij en je medewerkers over en altijd bereikbaar zijn. Zo zorgt de Cloud specialist ervoor dat je ten allen tijden je applicaties, e mail en vaste telefoonnummer(s) op elk gewenst device kan benaderen; thuis, op kantoor, onderweg, in het buitenland of bij een klant.

Benieuwd naar de kosten voor het werken in de Cloud?

Wij zijn de Cloud specialist voor IT binnen het MKB. We komen graag bij je inventariseren welke mogelijkheden de Cloud voor jouw organisatie te bieden heeft. 

ICT voor MKB

MKB ICT

Voor de online werkplekken van WoIP betaal je voor wat je gebruikt: een vast maandbedrag per gebruiker. Zo bespaar je op aanschaf van dure hardware, onderhoud en de benodigde kennis van IT. De Cloud specialist van WoIP zorgt ervoor dat jij je ongestoord kan focussen op waar jij goed in bent.

Waarom kiezen voor een Cloud specialist van WoIP?

WoIP neemt de volledige zorg over beheer en updates van je online werkplek uit handen. Bij WoIP maken we gebruik van de nieuwste technieken, waardoor applicaties 99,5% van tijd beschikbaar zijn. Dit alles om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf niet stil komt te liggen. De apparatuur van WoIP bevindt zich in beveiligde datacenters in Nederland: als je bedrijfspand getroffen wordt door calamiteiten zoals brand of inbraak, lopen je systemen, documenten en administratie geen gevaar. En, omdat onze datacenters in Nederland staan, vallen je gegevens onder de Nederlandse wetgeving: wel een fijn idee.

De Cloud Specialist van WoIP

Bij WoIP staat de klant voorop en staat er altijd een Cloud Specialist klaar om je te ondersteunen en verder te helpen bij jouw IT uitdagingen. Bij WoIP doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw online werkplek altijd bereikbaar is én functioneert. ICT blijft maatwerk, daarom wordt elke Cloud oplossing individueel behandeld en ingericht.

Wil je ons team leren kennen?

Veelgestelde vragen met betrekking tot Cloud Computing​

Cloud Computing maakt het mogelijk om overal bestanden, servers, applicaties, diensten en software te open en op te slaan op een online opslagruimte. Met de online werkplek kunnen medewerkers overal werken; thuis, op kantoor of een externe locatie. Er zijn verschillende soorten Cloud oplossingen zoals Public Cloud, Private Cloud, Community Cloud en Hybrid Cloud. WoIP voorziet in de meeste vormen van Cloud Oplossingen. Het is maar net wat het best past bij je organisatie.
Sommige ondernemers zijn nog niet overtuigd van de veiligheid van het openen en opslaan van bestanden in de Cloud. Beschikbaarheid en betrouwbaarheid van het IT-systeem is van groot belang voor de continuïteit van elke organisatie. Daarom maakt WoIP gebruik van twee gescheiden systemen die elkaar spiegelen. Als is in systeem A wat misgaat, dan schakel je automatisch over naar systeem B. Zo kun je direct doorgaan waar je gebleven was en heb je altijd beschikking over een live back-up en nooit meer zorgen over firewall, virusscanners of spamfilters: de systemen zijn altijd up-to-date. Alle verbindingen naar de servers worden door WoIP beveiligd en worden centraal beheerd in een afgesloten ruimte. De datacenters van WoIP staan beide in Nederland. Dit betekent dat deze moeten voldoen aan de Nederlandse wetgeving: wel een fijn idee.

WoIP biedt oplossingen op maat voor grote- en kleine organisaties. Daarnaast bepaal je zelf de functies van de Online Werkplek. Dit is heel eenvoudig. Het basispakket bevat Office (Word, Excel en powerpoint), Hosted Exchange in combinatie met Outlook (Agenda, Taken en contacten), Internet Explorer en Adobe Reader. Dit basispakket kan eindeloos worden uitgebreid. Bijvoorbeeld met je eigen administratiepakket of andere maatsoftware.

De kennis van Cloud Computing binnen WoIP reikt terug tot 2001. Destijds stond de ontwikkeling nog in de kinderschoenen. Sindsdien is WoIP uitgegroeid tot een van de meest ervaren Cloud aanbieders voor het MKB.
Meer info over onze diensten?
Wij komen graag met je in contact!