Cloud oplossingen

Werken in de Cloud in

Steeds meer organisaties in kiezen ervoor om in de Cloud te werken. WoIP is dé specialist voor Cloud oplossingen voor het MKB. Wij zorgen ervoor dat jouw medewerkers overal en op elk device online kunnen werken. 

Wij denken met je mee, zijn flexibel en schakelen snel.

Meer informatie over werken in de Cloud? Neem gerust vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

IT bedrijf

Cloud werken in

Altijd online

Als ondernemer moet je altijd online, veilig en flexibel zijn. Echter blijkt dit voor veel bedrijven binnen het MKB lastig. Veel organisaties hebben namelijk niet de middelen en/of het budget die grote organisaties wél hebben. Om te voldoen aan de behoeften van de klant, wenden steeds meer ondernemingen zich tot het online werken. Je kunt als ondernemer zelf aan de slag gaan, maar dit neemt veel tijd en budget in beslag. Daarnaast zijn er veel dure Cloud oplossingen op de markt die in het beste geval de helft van je problemen oplossen.

Werken in de Cloud

Met de online werkplek van WoIP zijn medewerkers overal en altijd bereikbaar. Ze kunnen op ieder gewenst moment inloggen op de online werkplek en kunnen eenvoudig bij hun applicaties, e mail en vaste telefoonnummer(s). De online werkplek van WoIP is op ieder device te gebruiken. Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt om veilig en flexibel te werken op kantoor, thuis, onderweg of bij een klant.

Werken in een Cloud

Met de Cloud oplossingen van WoIP betaal je voor wat je gebruikt; een vast maandbedrag per gebruiker. Zo bespaar je op de aanschaf van dure hardware en de benodigde kennis van ICT.

In de cloud werken kosten

Wij zijn de Cloud specialist voor ICT binnen het MKB. We komen graag bij je inventariseren welke mogelijkheden de Cloud voor jouw organisatie te bieden heeft. 

De Cloud Specialist van WoIP

Bij WoIP staat de klant voorop en staat er altijd een Cloud Specialist klaar om je te ondersteunen bij jouw IT uitdagingen. Bij WoIP doen we er alles aan om te zorgen dat jouw online werkplekken altijd bereikbaar zijn én functioneren. ICT is maatwerk. Elk probleem (of uitdaging) wordt serieus genomen en individueel behandeld. WoIP is daarnaast kleinschalig en flexibel. Wij hebben de mogelijkheid om met je mee te denken en luisteren naar jouw behoefte.

Wil je ons team leren kennen?

Jouw bedrijf in de Cloud

Voor veel bedrijven in is werken in de Cloud interessant. Het is vooral prettig voor bedrijven omdat je betaalt per gebruiker en eenvoudig kan op- en afschalen. Daarnaast heb je geen zorgen meer over de infrastructuur van de IT en bespaar je tijd op het updaten van de systemen. Iedereen kent wel een medewerker, die zich naast zijn/haar eigen werkzaamheden, bezighoudt met de IT binnen de organisatie. Deze medewerker kan zich weer focussen op zijn/haar eigen werkzaamheden: wanneer er zich problemen voordoen staat er altijd een IT specialist klaar om je te helpen!

 

Veelgestelde vragen met betrekking tot werken in de Cloud

Wanneer een organisatie werkt in de Cloud, betekent dit dat medewerkers overal en op elke locatie bereikbaar zijn. Werken in de Cloud maakt het mogelijk om op andere locaties te werken dan enkel op kantoor. Daarnaast staan de gegevens veilig opgeslagen op een externe server. Wanneer er wordt ingebroken of bijvoorbeeld brand ontstaat, zijn de bestanden van je bedrijf altijd veilig. 

Hoe werkt het?

Zoals hierboven genoemd staan je programma’s en bestanden opgeslagen op een externe server. Wanneer een gebruiker inlogt op zijn/haar eigen Cloud omgeving kunnen deze individuele gegevens worden opgeroepen. Tevens kunnen medewerkers bestanden veilig met elkaar delen in een gezamenlijke map. 

 

Bedrijven die werken in de Cloud, werken veel productiever. Medewerkers kunnen niet alleen overal bij hun bestanden, maar kunnen ook sneller schakelen tussen afdelingen. Een overstap naar de Cloud lijkt een grote. Maar in de praktijk zien wij dat dit bij veel bedrijven meevalt. 

Sommige ondernemers zijn niet overtuigd van de veiligheid die Cloud oplossingen bieden. Maar werken in de Cloud zorgt er juist voor dat de bestanden van een organisatie extra goed beveiligd zijn. Bij WoIP werken we met twee data-centers die elkaar spiegelen. Wanneer er bij data-center A iets mis gaat, neemt data-center B het direct over. Zo zorgen we ervoor dat organisaties door blijven werken. Daarnaast heeft WoIP ervoor gekozen om de servers bij data-centers in Nederland onder te brengen. Zo vallen alle gegevens onder de Europese wetgeving. 

De kennis van Cloud Computing binnen WoIP reikt terug tot 2001. Destijds stond de ontwikkeling nog in de kinderschoenen. Sindsdien is WoIP uitgegroeid tot een van de meest ervaren Cloud aanbieders voor het MKB.
Meer info over onze diensten?
Wij komen graag met je in contact!